Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a korlátozó intézkedések miatt irodánkban a személyes ügyfélfogadás és áruátvétel szünetel.
A megrendelések kiszolgálása illetve futárszolgálattal történő kiszállítása továbbra is zavartalanul működik.
Kollégáink az info@muszerdepo.hu email címen és a 06 (70) 430-9709 ügyeleti telefonszámon állnak rendelkezésükre.

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a korlátozó intézkedések miatt irodánkban a személyes ügyfélfogadás és áruátvétel szünetel.
A megrendelések kiszolgálása illetve futárszolgálattal történő kiszállítása továbbra is zavartalanul működik.
Kollégáink az info@muszerdepo.hu email címen és a 06 (70) 430-9709 ügyeleti telefonszámon állnak rendelkezésükre.

Blog

Bemutatkozik az Owon tablet oszcilloszkóp családja !
17
Márc

A 8"-os színes TFT érintőképernyővel rendelkező hordozható műszerek 2 vagy 4 bemeneti csatornával illetve 70MHz / 100MHz / 120MHz-es sávszélességű változatban rendelhetőek. 

Rack-be építhető oszcilloszkópok a Rigol kínálatában
13
Márc

DS8000-R sorozatú digitális oszcilloszkópok kompakt, rack-be építhető csúcsminőségű műszerek. A RIGOL UltraVision II platformjára épülő 350MHz-es, 1GHz-es illetve 2GHz határfrekvenciájú egységek kialakításuknak köszönhetően támogatják a több-műszeres rendszerintegrációt illetve távvezérlést az ipari automatizálási tesztrendszerek szabványainak megfelelően.

Bemutatkozik a Siglent SDS1104X-U digitális oszcilloszkóp !
26
Nov

A Siglent bemutatta új digitális oszcilloszkópját az SDS1104X-U -t, mely a rendkívül sikeres SDS1104X-E sorozatú műszerük kedvező árú "testvére".

Rigol év végi akció
19
Okt

Másik neves gyártónknál is elérkezett az év végi akciók időszaka. A 2021 március 31-ig tartó akcióban a Rigol számos műszere kedvezményes áron vásárolható meg szaküzletünkben.

Rohde & Schwarz műszerek fél áron !?
10
Okt

A gyártó 2021.03.31-ig tartó promóciójában egyes műszer konfigurációk akciós áron vásárolhatóak meg szaküzletünkben.

Így bővítsd digitális bemenetekkel Siglent SDS1104X-E oszcilloszkópodat !
06
Okt

Az elmúlt év egyik sikerterméke a Siglent SDS1104X-E tipusú oszcilloszkóp volt. A kedvező árú, lenyűgöző tudású oszcilloszkóp MSO funkcióval is bővíthető, azaz a négy analóg csatorna mellett további 16db digitális csatorna fogadására is alkalmassá tehető.

Őszindító Siglent promóció
01
Okt

A Siglent október első napján elindult akciójának keretében ezúttal a sikeres SDS2000X Plus illetve SDS5000X sorozatú oszcilloszkópjaihoz biztosítja díjmentesen az alábbi opciókat...

6.5GHz / 13GHz-es rf szignálgenerátort mutatott be a Rigol
05
Szept

A 9kHz és 6.5GHz (13GHz) közötti sávszélességgel rendelkező műszerek kimeneti jelszintje -130 dBm és +27 dBm között állítható, a "szokásos" AM/FM/ΦM analóg modulációs lehetőségek mellett opcionálisan az I/Q moduláció is elérhető.

Új műszerekkel bővült a Siglent SSA3000X-Plus valamint SSA3000X-R spektrumanalizátor család!
14
Aug

Az SSA3000X-Plus sorozat egy kedvező árú, 9kHz-1.5GHz között működő spektrumanalizátorral, míg a gyártó csúcskategóriás,

Új Rigol spektrumanalizátorok
02
Aug

A Rigol bemutatta RSA3000N illetve RSA5000N típusú spektrumanalizátorait, melyek igazi "svájci bicskák" a maguk nemében...

Rigol Q3 akció
30
Jún

Igazán figyelemre méltó promóciókkal készült a harmadik negyedévre a Rigol,  ezért aki a gyártó valamelyik oszcilloszkópjával, függvénygenerátorával, labortápegységével, elektronikus terhelésével illetve spektrumanalizátorával "szemezget" , érdemes átböngésznie akciós kínálatunkat !

A Siglent bemutatta új, SSG5000X sorozatú rf szignálgenerátor családját
15
Máj

A 4GHz-es illetve 6GHz-es határfrekvenciájú műszerek az analóg AM, FM, PM modulációk mellett, opcionálisan I/Q modulációra is képesek.

Minden nálunk vásárolt SIGLENT műszer mellé oszcilloszkópot vagy függvénygenerátort nyerhetsz !
11
Máj

A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a 2020.05.11-2021.05.11 között újonnan megvásárolt, tetszőleges típusú Siglent műszeredről vásárlói véleményt írj weboldalunkon !

Bemutatjuk a Siglent valósidejű spektrumanalizátor családját !
10
Ápr

A Siglent 2020 április 6-án mutatta be új valós idejû spektrum analizátor (RTSA) családját az SSA3000X-R-t. A nagy teljesítményű műszereket összetett RF spektrummal rendelkező jelelemzésekhez ajánljuk.

Így készíts képernyőmentést Siglent oszcilloszkópodról Python-ban !
22
Márc

A feladat végrehajtásához segítségül hívjuk a PyVISA Python (beépülő)csomagot és a National Intruments NI VISA library-t.

Miért különbözik a függvénygenerátorom menüből beállított illetve kimeneti jelszintje ?
22
Márc

... kérdezte egy Ügyfelünk a napokban. Egy gyors (táv)nyomozással kiderítettük, hogy nem a készülékkel van gond, a nem megfelelő mérési érték onnan ered, hogy a menüből beállított jelszint nem volt megfelelő a műszerre csatlakoztatott terheléshez.

Új 7.5GHz-es spektrumanalizátorok a Siglent-től.
03
Márc

Új, 7.5GHz-es sávszélességű spektrumanalizátorokat mutatott be a Siglent. A kiterjesztett sávszélességnek köszönhetően ezek a műszerek alkalmasak az 5G hálózatok úgynevezett Sub-6 GHz frekvenciatartományának vizsgálatára is. 

Új Rigol műszerek
14
Okt

Mint minden évben, a Rigol idén is az "év végi hajrá" hónapjaira időzítette új műszereinek bemutatását.