+36 (1) 365-3496 | info@muszerdepo.hu

+36 (1) 365-3496 | info@muszerdepo.hu

Blog

Akció !
elektronikus terhelés
függvénygenerátor
Kisokos
rf szignálgenerátor
Rigol
Siglent
spektrumanalizátor
Tippek / Trükkök
Szűrés törlése
6.5GHz / 13GHz-es rf szignálgenerátort mutatott be a Rigol
05
Szept

A 9kHz és 6.5GHz (13GHz) közötti sávszélességgel rendelkező műszerek kimeneti jelszintje -130 dBm és +27 dBm között állítható, a "szokásos" AM/FM/ΦM analóg modulációs lehetőségek mellett opcionálisan az I/Q moduláció is elérhető.

Új műszerekkel bővült a Siglent SSA3000X-Plus valamint SSA3000X-R spektrumanalizátor család!
14
Aug

Az SSA3000X-Plus sorozat egy kedvező árú, 9kHz-1.5GHz között működő spektrumanalizátorral, míg a gyártó csúcskategóriás,

Új Rigol spektrumanalizátorok
02
Aug

A Rigol bemutatta RSA3000N illetve RSA5000N típusú spektrumanalizátorait, melyek igazi "svájci bicskák" a maguk nemében...

Rigol Q3 akció
30
Jún

Igazán figyelemre méltó promóciókkal készült a harmadik negyedévre a Rigol,  ezért aki a gyártó valamelyik oszcilloszkópjával, függvénygenerátorával, labortápegységével, elektronikus terhelésével illetve spektrumanalizátorával "szemezget" , érdemes átböngésznie akciós kínálatunkat !

A Siglent bemutatta új, SSG5000X sorozatú rf szignálgenerátor családját
15
Máj

A 4GHz-es illetve 6GHz-es határfrekvenciájú műszerek az analóg AM, FM, PM modulációk mellett, opcionálisan I/Q modulációra is képesek.

Minden nálunk vásárolt SIGLENT műszer mellé oszcilloszkópot vagy függvénygenerátort nyerhetsz !
11
Máj

A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a 2020.05.11-2021.05.11 között újonnan megvásárolt, tetszőleges típusú Siglent műszeredről vásárlói véleményt írj weboldalunkon !

Bemutatjuk a Siglent valósidejű spektrumanalizátor családját !
10
Ápr

A Siglent 2020 április 6-án mutatta be új valós idejû spektrum analizátor (RTSA) családját az SSA3000X-R-t. A nagy teljesítményű műszereket összetett RF spektrummal rendelkező jelelemzésekhez ajánljuk.

Így készíts képernyőmentést Siglent oszcilloszkópodról Python-ban !
22
Márc

A feladat végrehajtásához segítségül hívjuk a PyVISA Python (beépülő)csomagot és a National Intruments NI VISA library-t.

Miért különbözik a függvénygenerátorom menüből beállított illetve kimeneti jelszintje ?
22
Márc

... kérdezte egy Ügyfelünk a napokban. Egy gyors (táv)nyomozással kiderítettük, hogy nem a készülékkel van gond, a nem megfelelő mérési érték onnan ered, hogy a menüből beállított jelszint nem volt megfelelő a műszerre csatlakoztatott terheléshez.

Új 7.5GHz-es spektrumanalizátorok a Siglent-től.
03
Márc

Új, 7.5GHz-es sávszélességű spektrumanalizátorokat mutatott be a Siglent. A kiterjesztett sávszélességnek köszönhetően ezek a műszerek alkalmasak az 5G hálózatok úgynevezett Sub-6 GHz frekvenciatartományának vizsgálatára is. 

Új Rigol műszerek
14
Okt

Mint minden évben, a Rigol idén is az "év végi hajrá" hónapjaira időzítette új műszereinek bemutatását.