MÉRÉSTECHNIKA - VEZÉRLÉSTECHNIKA - AUTOMATIZÁLÁS

Blog

A laborkörnyezeten kívül, terepen végzett szervizmunkák olyan tesztberendezést igényelnek, amely megfelelő teljesítményt, rugalmasságot és robusztusságot biztosítanak akár zord körülmények közepette is. A Siglent új kézi oszcilloszkópjai az asztali műszerek teljesítményét nyújtják hordozható kivitelben , multiméter funkciókkal bővítve.


Négy új műszerrel bővült a Rigol DP800-as labortápegység családja. A gyártó az új labortápjainál a terhelhetőségre "gyúrt rá" , 

A Siglent bemutatta új labortápegység családját ! Az SPS5000X sorozatú labortápok 1,2 illetve 3 kimeneti csatornával rendelkező változatban rendelhetőek. 

A 8"-os színes TFT érintőképernyővel rendelkező hordozható műszerek 2 vagy 4 bemeneti csatornával illetve 70MHz / 100MHz / 120MHz-es sávszélességű változatban rendelhetőek. 

DS8000-R sorozatú digitális oszcilloszkópok kompakt, rack-be építhető csúcsminőségű műszerek. A RIGOL UltraVision II platformjára épülő 350MHz-es, 1GHz-es illetve 2GHz határfrekvenciájú egységek kialakításuknak köszönhetően támogatják a több-műszeres rendszerintegrációt illetve távvezérlést az ipari automatizálási tesztrendszerek szabványainak megfelelően.

A Siglent bemutatta új digitális oszcilloszkópját az SDS1104X-U -t, mely a rendkívül sikeres SDS1104X-E sorozatú műszerük kedvező árú "testvére".

Másik neves gyártónknál is elérkezett az év végi akciók időszaka. A 2021 március 31-ig tartó akcióban a Rigol számos műszere kedvezményes áron vásárolható meg szaküzletünkben.

A gyártó 2021.03.31-ig tartó promóciójában egyes műszer konfigurációk akciós áron vásárolhatóak meg szaküzletünkben.

Az elmúlt év egyik sikerterméke a Siglent SDS1104X-E tipusú oszcilloszkóp volt. A kedvező árú, lenyűgöző tudású oszcilloszkóp MSO funkcióval is bővíthető, azaz a négy analóg csatorna mellett további 16db digitális csatorna fogadására is alkalmassá tehető.

A Siglent október első napján elindult akciójának keretében ezúttal a sikeres SDS2000X Plus illetve SDS5000X sorozatú oszcilloszkópjaihoz biztosítja díjmentesen az alábbi opciókat...

A 9kHz és 6.5GHz (13GHz) közötti sávszélességgel rendelkező műszerek kimeneti jelszintje -130 dBm és +27 dBm között állítható, a "szokásos" AM/FM/ΦM analóg modulációs lehetőségek mellett opcionálisan az I/Q moduláció is elérhető.

Az SSA3000X-Plus sorozat egy kedvező árú, 9kHz-1.5GHz között működő spektrumanalizátorral, míg a gyártó csúcskategóriás,

A Rigol bemutatta RSA3000N illetve RSA5000N típusú spektrumanalizátorait, melyek igazi "svájci bicskák" a maguk nemében...

Igazán figyelemre méltó promóciókkal készült a harmadik negyedévre a Rigol,  ezért aki a gyártó valamelyik oszcilloszkópjával, függvénygenerátorával, labortápegységével, elektronikus terhelésével illetve spektrumanalizátorával "szemezget" , érdemes átböngésznie akciós kínálatunkat !

A 4GHz-es illetve 6GHz-es határfrekvenciájú műszerek az analóg AM, FM, PM modulációk mellett, opcionálisan I/Q modulációra is képesek.

A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a 2020.05.11-2021.05.11 között újonnan megvásárolt, tetszőleges típusú Siglent műszeredről vásárlói véleményt írj weboldalunkon !

A Siglent 2020 április 6-án mutatta be új valós idejû spektrum analizátor (RTSA) családját az SSA3000X-R-t. A nagy teljesítményű műszereket összetett RF spektrummal rendelkező jelelemzésekhez ajánljuk.

A feladat végrehajtásához segítségül hívjuk a PyVISA Python (beépülő)csomagot és a National Intruments NI VISA library-t.

... kérdezte egy Ügyfelünk a napokban. Egy gyors (táv)nyomozással kiderítettük, hogy nem a készülékkel van gond, a nem megfelelő mérési érték onnan ered, hogy a menüből beállított jelszint nem volt megfelelő a műszerre csatlakoztatott terheléshez.

Új, 7.5GHz-es sávszélességű spektrumanalizátorokat mutatott be a Siglent. A kiterjesztett sávszélességnek köszönhetően ezek a műszerek alkalmasak az 5G hálózatok úgynevezett Sub-6 GHz frekvenciatartományának vizsgálatára is. 

Mint minden évben, a Rigol idén is az "év végi hajrá" hónapjaira időzítette új műszereinek bemutatását.