SIGLENT

A SIGLENT TECHNOLOGIES vezető szerepet tölt be az elektronikus teszt- és mérőberendezések fejlesztésében illetve gyártásában. A cég központja Shenzhenben (Kína), nemzetközi leányvállalatai Ohioban (USA) valamint Augsburgban (Németország) találhatóak. Magyarországon cégünk a Radio Systems Global Kft. a gyártó hivatalos képviselőjeként áll a rendelkezésedre.

Nagy teljesítmény és pontosság

Siglent oszcilloszkópjaink kiváló teljesítményt nyújtanak, garantálva a magas mintavételi sebességet és sávszélességet, amelyek elengedhetetlenek a pontos jellemzésekhez és a rendszerhiba elemzéséhez.

Funkciógazdagság

A Siglent oszcilloszkópok számos funkcióval rendelkeznek, beleértve az automatikus mérési funkciókat, matematikai funkciókat valamint kibővített trigger és soros adatbusz dekóder funkciókat.

Könnyű használat

A készülékek ergonomikus tervezésével és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, lehetővé téve a gyors és hatékony méréseket kezdők és szakemberek számára egyaránt.

Tartós és megbízható kivitel

Siglent oszcilloszkópok a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható működést a mindennapi használat során.

Egyedülálló jótállási feltételek

Minden általunk értékesített oszcilloszkópra 3 év gyártói garanciát és műszaki támogatást biztosítunk.

A legnépszerűbb Siglent oszcilloszkóp modellek:

Siglent SDS1104X-E: Kiváló ár-érték arány, 100 MHz-es sávszélességgel és 4 csatornával.

Siglent SDS1202X-E: Kompakt és könnyen kezelhető, 200 MHz-es sávszélességgel.