South Insight V2 GNSS vevő

South Insight V2 GNSS vevő

Az Insight V2 az RTK új generációja. Kreatívan integrálja a GNSS-egységeket, érzékelőket és egy kamerát, kényelmes munkát nyújtva a felmérés során. A kis méret nem akadályozza meg rendkívüli teljesítményét, a V2 minden körülmények között az Ön megbízható társa lesz.

AR kitűzés

AR= Augmented reality/kiterjeszetett valóság

Az Insight V2 a legújabb technológiát használja, a képadatokat és a kalibrációt egy adatvezérlőre továbbítja, amellyel a felhasználók valós idejű képeket kapnak, amelyek a megfelelő pozícióba navigálják őket. Az IMU-kalibráció továbbá lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a libella használat nélkül kitűzzenek, így több időt takarítanak meg, és jelentősen növelik a termelékenységet. Az AR vizualizáció minden eddiginél egyszerűbbé teszi a kitűzést.

A kis méret megtartása

Bár az új funkcióval, az AR kitűzés funkcióval bővült, a V2 továbbra is kis méretű marad. A 131mm(φ)×80mm(H) méretekkel és mindössze 800g-os tömeggel ez a vevőegység csak tenyérnyi méretű, kompakt és elég kényelmes ahhoz, hogy bárhová magával vigye.

Fejlett helymeghatározás

A V2 kihasználja az 1598 csatornás GNSS-alaplapot, hogy az összes konstelláció műholdjait követni tudja. Emellett a System-on-a-Chip (SoC) kialakítás kiszűri a jelinterferenciát, és segíti a konstellációkból származó kiváló minőségű megfigyelési adatok megszerzését. Ennek előnyeit kihasználva a V2 pontos pozicionálást végez, még zord környezetben is.

Érezze az erőt

A beépített 6800mAh kapacitású tartós akkumulátor támogatja a V2 folyamatos működését egész nap. Eközben a lemerült akkumulátor a Type-C interfészen gyorstölthető. A vevőegység alján négy akkumulátorjelző található, amelyek mindegyike az energia 25%-át jelzi. Így a felhasználók a V2 bekapcsolása nélkül is ellenőrizhetik a töltöttséget.

Csomagajánlatok