Minden nálunk vásárolt SIGLENT műszer mellé oszcilloszkópot vagy függvénygenerátort nyerhetsz !

Minden nálunk vásárolt SIGLENT műszer mellé oszcilloszkópot vagy függvénygenerátort nyerhetsz !

A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a 2020.05.11-2021.05.11 között újonnan megvásárolt, tetszőleges típusú Siglent műszeredről vásárlói véleményt írj weboldalunkon !

Műszer Depó
Műszer Depó


Vásárlói véleményedet az adott műszer termékoldalának alján, a piros  További vélemények és vélemény írás gombra kattintva tudod megírni illetve elküldeni részünkre. Oszd meg a tapasztalataidat, írj a műszer előnyeiről és hátrányairól !

Miután bejegyzésed - az elküldését követően pár percen belül - megjelenik weboldalunkon, készíts róla egy képernyőfotót !

Ezt követően küldj egy levelet a gyártó sales@siglent.com email címére, mely tartalmazza a

- a nevedet
- a képernyőfotót webáruházunk azon oldaláról, ahol megjelent a vásárlói véleményed
- egy linket webáruházunk azon oldalára, ahol megjelent a vásárlói véleményed
- és végül az újonnan vásárolt Siglent műszered típusát és gyári számát.

Az egy évig tartó gyártói promóció négy fordulóban zajlik, azaz három havonta sorsolnak nyertest.

A szerencsés nyertest a SIGLENT email-ben értesíti és egyúttal felkéri, hogy válasszon a nyereményként felkínált SIGLENT SDS1104X-E tipusú, 100MHz-es, 4 csatornás digitális oszcilloszkóp illetve egy SIGLENT SDG2042X típusú, 40MHz-es, 2 csatornás függvénygenerátor közül.


A nyereményjáték teljeskörű lebonyolítását a SIGLENT Technologies végzi. A Műszer Depó (Radio Systems Global Kft.) feladata a játék promótálására, igény esetén a játékosok és a gyártó közötti kapcsolattartás segítésére korlátozódik.